Turist i Aarhus og omegn

Vores Bed & Breakfast ligger tæt på nogle af Aarhus’s mest attraktive seværdigheder.

Nedenfor har vi listet nogle af dem, her i blandt den anmelder roste Malling Kro og det ny opførte Moesgaard Museum MOMU. 

Spisesteder  i Malling og omegn 

Malling Kro
Malling Kro ligger i hjertet af Malling By og ejes af Tina Schou og Rico Jørgensen. Personalet kan kræse om den sublime smag og gode stemning og sætte gæsten i centrum. Alle retter bliver præsenteret for gæsten ved serveringen. Vejledningen i valg af vin er perfekt. Allergikere, diabetikere og vegetarer kan også blive forkælet.
Vandt ”Udmærkelsescertifikat 2015”, af Tripadvisor. 

Restaurant Skovmøllen
Restaurant Skovmøllen er beliggende midt i Marselisborg Skov. Meget hyggelige omgivelser med skoven, åen samt vandmøllen og giver den perfekte ramme til det gamle bindingsværkshus der rummer de hyggeligt indrettede krostuer.
Køkkenet har speciale i dansk frokost og smørrebrød. Efter en lang vandretur er varm cacao med friskbagte boller med koldt smør et perfekt match.

Attraktioner i og omkring Malling og Århus

Moesgaard Museum
Det nye Moesgaard Museum , Moesgaard Allè 15, 8270 Højbjerg, blev indviet den 10. oktober 2014 og er tegnet af Henning Larsens Tegnestue i samarbejde med landskabsarkitekt Kristine Jensen.
Museet samarbejder med Århus Universitet. De fleste arkæologiske samlinger er danske og der arbejdes her ud over med forskellige særudstillinger fra hele verden. Såvel de spændende udstillinger som bygningens arkitekturen såvel ude som inde er et besøg værd. Lukket mandag.

AROS
AROS, Aarhus Kunstbygning, Aros Allè 2, 8000 Århus, blev indviet i 2004. Kunstmuseet rummer 20.700 m2, fordelt på 10 etager og der med Nordeuropas største kunstmuseum. Formen på museet er kubisk og måler 52 x 52 meter og har en højde på 50 meter.
Kunstmuseet kendetegnes i dag også af Olafur Eliassons værk ”Your rainbow panorama”, der blev indviet i 2007. Cafeen på øverste etage har en fin udsigt og der er også cafe i stueetagen. Mandag lukket

Århus Ø
Isbjerget er en vigtig del af den nye del af Århus Ø. Mange arkitekter har her været kreative og det er med til at gøre området til et interessant sted at besøge. Det er også her man kan se de mange byhaver og ejernes iderigdom da de tilplantede deres egen lille have.

Vilhelmsborg
En smuk natur omgiver de gamle og nye bygninger, der i alt rummer et meget stort aktivitetsområde. Store konkurrencer, shows, opvisninger, avl, uddannelse, og opstaldning. Goumet restauranten “Det Gamle Mejeri” , er at finde på Vilhelmsborg.